הבדל בין חברות של עדשות משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

17/09/2022 | 09:29 | מאת: אריאל

שלום, שמתי לב שעדשות המשקפיים שלי מצהיבות מהר וגם נשרטות ונראות לא טוב מבחינה אסטתית. האם עדשות של חברות מסוימות ישארו במראה חדש ויפה לזמן ארוך יותר? על איזה עדשות אתה ממליץ מבחינה זו? תודה

שלום כמו בכל תחום , אכן ישנן טובות יותר וטובות פחות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

05/02/2023 | 17:43 | מאת: צחי

אפשר בבקשה לקבל פירוט? מה ההבדל בין העדשות?מדוע אלו יותר איכותיות מאחרות?

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע