צילנדר בעיה של הסתגלות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

21/08/2022 | 14:43 | מאת: אפרת

היי, יש לי מספר 7 בשתי העיניים ,ובעין אחת 0.5 צילנדר ובשמאל 1. קניתי משקפיים ואני לא מצליחה בשום צורה להתרגל לצילנדר זה נותן לי תחושה שהכל עקום, יש לציין שבדקו לי את המשקפיים והכל תקין. השאלה שלי האם חייב צילנדר? כי היומיום אני מרכיבה עדשות ללא צילנדר והכל בסדר, אני צריכה את המשקפיים רק לבית ואין לי צורך לראות בהם חד וברור ממש, אלא הן באות להחליף את העדשות כדי שהעניין ינוחו. האם אני יכולה לבטל לגמריי צילנדר או להשאיר טיפה? תודה מראש

על פניו נשמע שהצילינדר איננו נכון לך אי איננו דרוש לך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע