בדיקת ראייה לילדים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/08/2022 | 10:53 | מאת: טיפ

מי מוסמך לבדוק ראייה לילד בן 8?מה ההבדל אם הבדיקה נעשית לאחר הרחבת אישונים?האם המרשם של אופטומטריסט יהיה שונה משל רופא?בהרכבת משקפיים לראשונה מתאימים את כל המספר?במידה וישנו קוצר ראייה האם ניתן להרכיב את המשקפיים רק לקריאה מרחוק?

שלום , בדיקה ראדונה , עדיפה אצל רופא עיניים מומחה לילדים , לוודא שהעיניים בריאות ותקינות. בהמשך הדרך , במידה ואין בעיה מיוחדת עדיפה הבדיקה אצל אופטומטריסט , שהוא יותר מדוייק ומומחה בנושא קביעת המספר הנכון למשקפיים. לגבי שעות הרכבת המשקפיים , זה האופטחמטריסט ימליץ לכם על פי ממצאיו. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע