לא רואה כלום............

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/08/2022 | 03:24 | מאת: ליאל

הי, יש לי מספר בעיניים יציב. לפני הקורונה עשיתי משקפיים ( בדכ אני רק עם עדשות מגע). היום אני לא מצליחה להסתדר בכלל עם המשקפיים המספר לא טוב לי בכלל. הקטע שכמובן גם בלי מקפיים אני רואה שיש שינוי בראייה. יותר מטושטש. אפילו ממרחק מחשב. הייתי גם עם קורונה לללא סימפטומים. שאלה: נכון רופא עיניים אמור לבדוק לי את העין ע"י הרחבת אישונים? הוא לא עשה את זה והבדיקה הייתה קצרה. מה הינך ממליץ לי לעשות? זה די מוזר לי ,אף פעם לא קרה לי כזה שינוי. תודה

שלום 1. בדיקת העיניים של הרופא אמורה לבדוק את בריאות העין ולכלול הרחבת אישונים 2. האם המספר השתנה ?? זה אופטומטריסט(!) אמור לבדוק ולתת לך את התשובה הנכונה והמדוייקת ולא רופא העיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע