AX במרשם לעדשות יומיות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/07/2022 | 14:06 | מאת: ברכה

שלום, אני משתמשת בעדשות חודשיות עם צילינדר עם AX 150 בעין אחת, וברצוני לרכוש יומיות. אמרו לי באופטיקה אין להם חברה שמייצרת זווית כזו אלא רק 160 כמה זה משמעותי שינוי של 10 מעלות? והאם אוכל להסתדר או שאראה עקום וזה יציק לי?

שלום 1. יש חברות שכן מיצרות ב 150 מעלות. 2. ישנם עוד פרמטרים שקובעים עד כמה הסטייה בזווית תפריע.

01/08/2022 | 10:43 | מאת: ברכה

1. אני אחפש במקומות אחרים, חשוב לי חברה איכותית ועדשות נושמות ורכות עם לחות גבוהה כיוון שיש לי עיניים יבשות 2.איזה עוד פרמטרים רלוונטיים?

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע