משקפי שמש אופטיות עם עדשות קמורות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/07/2022 | 18:22 | מאת: ארנון

שלום, האם משקפי שמש אופטיות עם עדשות קמורות, בבדיקה צילינדר 2- ותוספת פולוראד אפשרי? חברה גדולה וידועה איפשרה את זה. למרות שהאופטמיריס שלי שלל וטען שיש בעיה עם עדשות קמורות. אבקש חוות דעת בתודה כי הנטיה שלי לרכוש את המשקפיים עם העדשות הקמורות.

שלום , אפשרי בהחלט ! יכולים להיות מעט קשיי הסתגלות בגלל הקמירות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע