משקפי פריזמה.........

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/06/2022 | 23:09 | מאת: מוטי

שלום קניתי לאחרונה משקפי פריזמה כדי לסייע לי בעבודה בליטוש יהלומים - כעצת האופטומטריסט, לאחר כמה ימים שאני עובד איתם אני חש סחרחרות קלות. שאלתי: א. האם אכן זה נכון להרכיב משקפי פריזמה למרות שאין לי ראיה כפולה. ב. האם הסחרחרות תקינות.

שלום , קשה לענות לך ללא בדיקה מקיפה ובירור צרכים מקיף שלך. סחרחורת למס' ימים בודדים שעוברת זה בסדר. אם לא עברה , תחזור לאופטומטריסט. *🤩 English and Gibberis - סטנדאפ באנגלית*❗ *🤩 יוחאי ספונדר מארח סטנדאפיסטים באנגלית ❗* ⏰ *שלישי הערב 28/7 בת"א❗* _____________________________ 🆓 *חינם 🤫 מתנה 🆓* *מד"ר אופטיקה גבעתיים❗* _____________________________ *🅿️ קאמל קומדי קלאב 🐪* *🅿️ אלנבי 128, תל אביב* (חניונים קרובים בתשלום: רח' לבונטין 10 | רח' רוטשילד 1 |רח' יבנה 38) *🔞 מגיל 18 ומעלה בהצגת ת.ז. 🔞* ⏰ *כניסת קהל 20:00❗* ⏰ *תחילת מופע 21:00❗* *(כניסת מוזמנים חינם עד 20:30)* _____________________________ *🤩 English and Gibberish❗* 🤩 *סטנדאפ באנגלית❗* 🤩 *Standup In English❗* *🤩 Yohai Sponder Hosting Comedians❗* 🤩 *Get ready to be a part of the Camel's English comedy show with your favorite comedians performing... in English❓❗* 🤩 *See you spilling your beer from laughter soon❗* 🤩 *לראשונה בקאמל❗* *מיטב הסטנדאפיסטים עושים סטנדאפ באנגלית❗* *בהנחיית יוחאי ספונדר❗* *📍לפרטים נוספים , מיקום וחניה :* *https://eventbuzz.co.il/camelenglish286* __________________________ *📍 יש מטבח מעולה ושתיה במקום - אפשרי להגיע רעבים...* _____________________________ *🆓 מעוניינים בכרטיסים חינם 🤫 מתנת ד"ר אופטיקה❓* *⬇️ מלאו פרטים מלאים בקישור המצורף והמתינו לאישור* ⬇️ 🪄 *https://tinyurl.com/CamelComedy-EnglishStandup* _____________________________ *📍לכל חברי הקבוצה , הנחות בלעדיות* *בד"ר אופטיקה גבעתיים❗* 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 _*אם לא תבוא, איך תראה ?*_

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע