ליטוש עדשות מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/05/2022 | 10:14 | מאת: איתן

ברשותי משקפי מולטיפוקל שהעדשות צברו שריטות במשך הזמן. אין שריטות עמוקות. אני רואה איתן מצוין למעט השריטות שמייצרות כמו ערפל. האם ניתן ללטש ולהסיר את השריטות?

שלום איתן מצטער לאכזב אותך - לא ניתן ללטש שריטות בעדשות אופטיות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע