חתיכה קטנה של עדשה בעין

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/05/2022 | 23:35 | מאת: דוד

היי. הורדתי את העדשה הימנית שלי מהעין, ושמתי לב לפגם קטנטן בצידה של העדשה. זה אומר שחלקיק מהעדשה נמצא בעין שלי. האם זה בעייתי? או שהעין יודעת להתמודד עם זה?

שלום דוד בגדול , החלקיק הקטן אמור להיפלט החוצה מהעין , אך כן עדיף שתבדק בנושא אצל האופטומטריסט שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע