עדשות ביפוקליות רגילות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

05/04/2022 | 09:52 | מאת: ארתור

עובד בעבודה המצריכה הסתכלות למרחק ולטווח ביניים לסירוגין. הראייה לרחוק תקינה, ולמרחק ביניים זקוק למספר +1.5 או +2.0 . האם יש עדשות ביפוקל שבהן החלק העליון הוא מספר 0  והתחתון הוא +1.5 או +2.0 ,  ואין  קוו מפריד או "חלון" על העדשה והן נראות רגילות ?

שלום , יש ביפוקל ללא פס נראה , כן. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע