התייעצות לגבי מספר וצילינדר במשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/04/2022 | 15:06 | מאת: מיכל

ברצוני להתייעץ לגבי מספר במשקפיים. קיבלתי שלושה מרשמים שונים (מאופטומטריסטים שונים)ואני לא יודעת איזה מרשם לעשות. אשמח לדעת האם יש הבדלים מהותיים בין המרשמים השונים. ומה עדיף יותר צילנידר או יותר מספר. בקיצור, איזה מרשם מומלץ לעשות. מרשם 1: ימין: 5-, צילנדר 0.5-, זווית 170 שמאל: 6- מרשם 2: ימין: 5-, צילנדר .0.75-, זווית 150 שמאל: 5.75-, צילנדר 0.5-, זווית 15 מרשם 3: ימין: 5-, צילנדר 0.25-, זווית 157 שמאל: 6- אופטמיטריסט אחד אמר לי שעדיף לי לא לקחת 6 בעין שמאל אלא 5.75- כי אם יהיה מספר גבוה בקוצר ראיה אז זה מעלה גם את המספר ברוחק ראיה. זה נכון? אני הרגשתי שבעין שמאל ראיתי טוב במספר 6-, אחד חשב שעדיף לקחת מספר יותר נמוך עם הצילנדר (מרשם 2) אשמח לעזרה דחופה ממש אני אובדת עצות ומבולבלת. בתורה מראש מיכל

שלום , קשה לי לענות לך מבלי שבדקתי אותך בעצמי. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע