משקפיים חלש יותר לעבודה כל היום מול המחשב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/03/2022 | 12:36 | מאת: לוי

יש לי משקפיים עם -5, צילנדר 1. אני עובד כל היום בעריכת תוכן מול מחשב. לפני כשנה רופא עיניים אמר לי שכדאי לי לקחת משקפיים חלש יותר לזמן שאני מול המחשב, אחרת יעלה לי המספר. מה לדעתכם צריך להיות ההפרש? מספר שלם? חצי מספר? כלומר, 4.5- או 4-?

שלום , ההחלטה איזה מספר מתאים לך מול המחשב , צריכה להיות אחרי בדיקה מקיפה ומדוקדקת של אופטומטריסט , שיודע לשקול את כל השיקולים הנכונים. לא ניחוש אמפירי שלך ⬆️ בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

28/06/2022 | 20:44 | מאת: רון

אני משתמש במספר אחד פחות לעבודה מול מחשב וזה הרבה יותר (במקרה שלך יהיה -4.00 צילנדר 1) או לחילופין אם אני עובד עם עדשות מרכיב +1.00 מעל העדשות

28/06/2022 | 20:45 | מאת: רון

* התכוונתי לרשום הרבה יותר טוב נוח (לא הרבה יותר)

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע