נרדמתי עם עדשות ועין אחת אדומה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/03/2022 | 16:57 | מאת: טל

נרדמתי עם שתי עדשות למשך לילה שלם. קמתי בבוקר ישר הורדתי אותן בלי בעיה ושמתי לב שאני רואה מטושטש מעט אך לאחר כמה זמן זה עבר לי. הבעיה היא שאחת העיניים אדומה וכואבת. עדיין לא שמתי טיפות עיניים אבל מה זה אומר ומה אפשר לעשות??

שלום , סביר להניח שעד עכשיו הכל עבר... שינה עם עדשות יכולה לגרום לבצקת , להגדלה של כלי דם בלובן , לאלרגיה לעדשות מגע ולעוד צרות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע