החלפת סוג עדשות מגע.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/03/2022 | 07:40 | מאת: ענבל132

שלום, לאחרונה הפסיקו לייצר את העדשות שהשתמשתי בהן ב20 השנים האחרונות (frequency 55 aspheric). העדשות היו בקימור 8.7 וקוטר 14.4. לא מצאתי סוג עדשות עם פרמטרים זהים והזמנתי את הסוג שמחליף את העדשות שהיו לי (biomedics 55 evolution asphere) בקימור 8.8 וקוטר 14.2 ואני רואה איתם פחות טוב האם יש קשר לקימור? איזה יחס של קימור וקוטר אני אמורה לבחור כדי להגיע לאותה תוצאה? אודה לעזרתך.

שלום , הבעחה שלך מוכרת. תצטרכי לנסות כמה סוגים שונים של עדשות עד שתגיעי למשהו שטוב לך כנראה. תבקשי מהאופטומטריסט שימשיך בהתאמה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע