סיכוך לעדשת מגע טיפולית

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/02/2022 | 19:27 | מאת: עפר

שלום, כחלק מטיפול בקרנית פגועה הרכיבו לי עדשת מגע טיפולית. העין שלי יבשה מאוד (אין בה דמעות כמעט בכלל), ולכן העדשה מציקה מאוד. כדי להקל על התחושה ניסיתי סיסטיין וכמה סוגים של היילו קומוד. הם עוזרים רק לטווח קצר. אשמח לקבל המלצה על טיפות או ג'ל לסיכוך לטווח קצת יותר ארוך, אפילו 45 דקות. תודה רבה.

היי הפתרון הוא לטפטף טיפות עיניים גל שעה , חצי שעה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע