כמה שאלות - לייזר בעניינים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/01/2022 | 20:19 | מאת: שי

שלום רב, כמה שאלות ברושתך. המספר שלי בשתי העיניים 8 וחצי. אני הולך לעשות בדיקת התאמה... מהם אחוזי ההתאמה בלייזר? מגילאי 18 עד60 ? והאם אחריי שהמספר יורד מ8 לאפס ונניח שהמספר חוזר לאחר 10 שנים האם הוא חוזר במספר 1-2 או שהוא קופץ משמעותית? 3)יש כל מיני מכונים לניתוח לייזר איך באמת לבחור את המקום הנכון ? מבלי ליפול לשיטות שיווק... מה באמת באמת הכי חשוב? תודה רבה!

אני לא ממליץ כלל על ניתוחי הלייזר ! בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע