בעיה אחרי ניתוח הסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/01/2022 | 00:37 | מאת: מיואשת

שלום , אני חצי שנה לאחר ניתוח הסרת משקפיים ונוצרה לי בעיה בעין שמאל שאני רואה את התמונה לא במרכז הראיה אלא יותר בצד והגודל של האובייקט טיפה קטן ממה שאני רואה בעין ימין(מרגיש לי שהיה חוסר דיוק בזווית של הלייזר/ פרופיל שיוף). מרגישה כרגע שנוצרה לי מעין בעיית מיקוד ויש חוסר תיאום בין העיניים וקשה לי נורא לתפקד. הבנתי שבעיית מיקוד קשורה רק אם יש בעיה בשרירים/ פזילה. אבל אצלי זה לא בעיה בשרירים ואין לי פזילה אלא זאת בעיה שנוצרה לי כתוצאה מהניתוח. פניתי מספר פעמים לרופא ולמכון ומבחינתם כל עוד אני רואה מרחוק את המספרים אז התוצאה תקינה. אני לא רואה כפול אבל מרגישה שבניתוח "הסיטו" לי את התמונה ממרכז הראיה לצד. הם מבחינתם אומרים שאני רואה טוב בעין ואין מה לתקן אבל אני מרגישה שמשהו לא תקין עם הראיה. מה ניתן לעשות במצב הזה? האם ניתן להתאים עדשות פריזמה גם שאין בעיה בשרירי העין ושהתמונה לא ממוקדת במרכז הראיה?

שלום קשה לי לענות לך ללא בדיקה מדוייקת ומקיפה של מצב הראייה,שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע