משקפיים לחץ כאב ראש מה עושים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/01/2022 | 21:26 | מאת: שי

המספר שלי 8 בשתי העיניים בערך כשאני לובש משקפיים זה לוחץ לי על הגולגולת לא בצורה מורגשת.. בצורה עדינה... אבל כנראה שהראש אחרי כמה זמן לא מקבל את הלחץ הזה בצורה טובה ומרגישים אחרי כמה שבועות את הלחץ מתגבר...ואז מתחיל לאט לאט כאב ראש ... הלכתי לאופטיפמטריס ורופא עיניים... אין להם באמת פיתרון... אני מחפש תשובה מחוץ לקופסא כי לא בא לי לעשות לייזר.... אני מחפש משהו שחושב מחוץ לקופסא.... יש איזה משהו פיתרון יצירתי? האם ידוע לך למה הגוף מגיב ככה ? תודה!

ניסית לעבור לעדשות מגע ? או אולי משקפיים רכים וקלים במיוחד ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

30/01/2022 | 20:12 | מאת: שי

אני עם עדשות מגע תקופה ארוכה אבל זה התחיל ממש להציק אחריי 14 שנה... והמשקפיים הם הכי קלות שיכולתי להשיג... הבעיה שהמספר שלי מאוד גבוה 8 וחצי ואז יש משקל וכנראה המשקל גורם לזה.. אני עכשיו הולך לנסות התאמה לייזר... מקווה!

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע