לא מצליח להבין את המרשם שלי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/01/2022 | 10:06 | מאת: ארז

לא מבין את המרשם שלי כתוב לי 0.75+ בעין שמאל ו- +0.75 בעין ימין לקריאה בלבד. העניין הוא שבעין שמאל אני רואה 6/6 ובעין ימין רואה כיתוב מטושטש גיל שלי 43 הייתי מס' פעמים אצל האופטיקאי שאמר הכל בסדר אבל זה לא.. לפני שאני הולך לאופטיקאי אחר אשמח לדעת האם אני צריך מס' אחר? אולי 1 בעין ימין?

שלום , אין לי כלים לענות לך מבלי שבדקתי אותך בעצמי . צריך לבדוק אותך לרחוק , לקרוב ואז יהיה אפשרי לענות לך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע