סינוור וכתמי סינוורר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

21/10/2021 | 15:43 | מאת: לי

שלום, בת 30 עם מספר 5 בכל עיין ופלוטרס. סובלת מכתמי סינוור בעיניים כשיש קרן שמש שנכנסת לי לעיין. אני נוהגת יש לפני קרן שמש שפוגעת במכונית זה עושה לי כתם סינוור לכמה שניות. יכול לקרות גם ממנורה חזקה. גם בלילה מאד קשה לנהוג עם הפנסים האדומים לפניי של המכוניות. בדיקות עיניים, oct, eeg תקינות. מה יכולה להיות הסיבה להסתנוורות הזו בכ"כ קלות וכתמי סינוור שנשארים לכמה שניות? מה עוד כדי לבדוק? החל מאז שילדתי בקיסרי את הבת שלי לפני שנתיים וחצי והנקתי. אז גם הופיע אפטר אימיג יותר מורגש (הסתכלות בכתוביות והסטת מבט לקיר ממשיכה שניה לראות או אורות של כפתורי מעלית או כתבויות על רקע שחור). תודה.

שלום , אין לי תשובה בשבילך. תנסי להתייעץ עם נוירואופתלמולוג.

07/03/2022 | 20:11 | מאת: אא

בדיוק מה שלי יש ממש אבל מצאת במקרה פתרון ??

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע