מעוניינת לדעת משהו בנושא תודה רבה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/10/2021 | 19:27 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני מאוד מתלבטת מה לעשות לפני כמה חודשים עשיתי מעקב רופא עיניים שאמרו לי שאני צריכה להיות פעם בחצי שנה במעקב עם מיפוי קרנית בגלל קרנית דקה והתקדמות קרטקונוס יש לי תור לרופא עיניים בעוד 3 שבועות שמומחה בקרנית וקטרקט מי צד אחד המצב מתדרדר בגלל קוצר ראיה גבוה והתאמצות הראיה בגלל מספר לא נכון במשקפיים שעשיתי כבר שנה שעברה מי צד אחד אני אוהבת לדעת דברים ואני מאוד אוהבת לקרוא והמשקפיים הם עם מספר לא נכונים מה נכון לעשות האם לעשות בדיקה מקיפה אצל אופטומרטיסט וללבוש משקפיים חדשות עם מספר נכון ויכולת ללמוד עוד דברים בהמשך או לחכות ולעשות מיפוי קרנית וללכת לרופא ולהיבדק גם בגלל שהייתי חודש עם טיפות סטרואידים בגל דלקת לחמית אלרגית לא מדבקת ורופא עיניים אמר לי ללכת לרופא עיניים מי קופת חולים ולבדוק את הלחץ התוך עיני ואת תקינות העין לראות אם הכל בסדר אשמח לדעת תשובה תודה רבה

שלום , חד-משמעית לגשת לאופטומטריסט טוב שיידע להתאים לך משקפיים מדוייקים , מבלי להמתין לכל הבדיקות מעקב השגרתיות אצל רופא העיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע