צריבה בעת הרכבת עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/10/2021 | 13:53 | מאת: ליה

התחלתי להרכיב עדשות לפני כמה ימים, היום ניסיתי לשים את העדשה אבל זה עשה לי תחושת צריבה רצינית בעין כל העין הפכה לאדומה ובקושי הצלחתי להוריד זה שרף ממש אח''כ ניסיתי לשים בעין השני והרגשתי דומה שאלתי מה ניתן לעשות כדי שאוכל להרכיב את העדשות, האם זה קשור לזיהום עין או עדשה או לסוג תמיסה תודה אגב העדשות הן של eyeline plus תמיסה של all in one light

שלום , תנסי לשטוף היטב את העדשות בסליין , לפני ההרכבה. זאת תגובה לא נכונה ולא בריאה לעדשות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע