הבדלים בחדות הראייה DISTANCE SC לעומת DISTANCE PH

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/10/2021 | 11:20 | מאת: חדות הראייה

שלום, בסיכום ביקור רופא עיניים רשום: עין שמאל DISTANCE SC 6 / 06P DISTANCE PH 6 / 09 עין ימין +DISTANCE SC 6 / 04 -DISTANCE PH 6 / 08 אני יודעת ש-PH זו הבדיקה שמסתכלים דרך חרירים קטנים. מה אומרים הפערים שבתוצאות? למה בעין ימין זה פלוס 04 ודרך החרירים הופך להיות מינוס 08 ? ובעין שמאל הופך להיות 09, אבל לא מצוין אם פלוס או מינוס. אודה לתשובתך.

הבדיקה דרך החריר , נותנת אינדקציה בלבד לרופא או האופטומטריסט , עד כמה אפשרי לשפר את הראייה.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע