עשית משקפיים חדשים בגלל עליה במספר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/09/2021 | 23:50 | מאת: לוברבום

שלום ורכה אני בת 28 לאחרונה עלה לי המספר ב2 העיניים עשו לי משקף לא נכון כבר שנה שעברה אמרו לי שאם אני יעשה עכשיו משקפיים לא יתנו לי ללכת לרופא עיניים פעם בשנה ויש לי שאלה האם עלי עדיף להחליף משקפיים כשהמספר של המשקפיים שלי עכשיו לא מתאימים לי ?? ומה עושים כשאין פעם בשנה מעקב אצל רופא עיניים כשבעבר כשהייתי בחורה גם לא עשו מעקב כשהיה צורך??? תודה רבה

אין כל סיבה בעולם שתלכי עם משקפיים שלא במספר שלך. אין לך צורך לשם כך ללכת לאף רופא עיניים , עדיף ללכת לאופטומטריסט.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע