תינוק בן 5 חודשים פענוח תוצאות בדיקת ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

15/09/2021 | 10:15 | מאת: לאה

שלום בני בן 5 חודשים עבר בדיקת ראייה לאחר הפנייה של רופא ילדים התוצאות לא מובנות לי כלל על הדף נרשם כך: עין ימין: objective +3.25 -2 x10 עין שמאל: objective -3 -1.25 x 176 מה זה אומר? מה המספר שלו? למה כתוב לפני עין ימין + ולפני עין שמאל - ? בעין אחת מגדלת ובעין אחת מקטנת? אשמח להסבר תודה רבה

שלום , זה אומר שעין אחת רחקת רואי , והשני קצרת רואי. לא מצב שכיח ודורש תש6מת לב ע"י רוםא כיניים מומחה לילדים , על-מנת למנוע התפתחות של עין עצלה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע