בעיה בעין שלא טפלו כבר יותר מעשור

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/09/2021 | 22:05 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 יש לי בעיה של קוצר ראיה גבוה ובעיה ברשתית גם מי פגות מי אז שהייתי ילדה קטנה לא עשו כלום לעין ימין לאחרונה התחלתי להרגיש קושי בראיה בעין הזאת יותר ויותר דברו על כמה ניתוחים בעיניים בעבר שלא עשו בסוף ואפילו כשהייתי ילדה קטנה כמעט לא לקחו אותי לרופא עיניים לאחרונה אמרו לי שאני יהיה עם יד על הדופק בגלל הבעיה שלי ברשתית בעין ימין שלא עשו כלום ובגלל מספר לא נכון העין מתאמצת אני כבר לא יודעת מי מה הראיה נחלשת אני כן יודעת שהרופאים פה בארץ בלי שכל רופאת עיניים רשתית אמרה לי שברגע שאני רואה צל של פלאוטרס מול העין ואם זה משהו מתמשך אני צריכה לעוף לבית חולים ולא משנה מי בחינתם מתי זה יוצא אפילו באמצע שבת היום היה לי את זה בשבת בצהריים ולא ידעתי מה לעשות נשארתי בבית עכשיו אני לא רואה טוב בעין הזאת אני לא רוצה ללכת למיון עיניים כי אני צריכה לעבוד מחר ואני צריכה להרוויח כסף כי אני גרושה האם בכאלה מקרים יש פתרון??? תודה רבה

את חייבת לגשת מיידית למיון עיניים !!! שלא תהיה לך הפרדות רשתית חמורה לא מאובחנת ותוכלי לאבד את הראייה בעין הזאת לצמיתות !!! לתמיד !!! אשמח שתעדכני כאן מה עשית ומה התקדם.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע