טשטוש מול אורות בלילה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/09/2021 | 21:49 | מאת: אייל

שלום שמי אייל, לאחרונה עברתי ניתוח לייזר מוצלח ופשוט לתיקון קרעים ברשתית. יש לי כמובן מיופיה וקוצר ראייה. (prk לפני עשר שנים בערך) בחודשים האחרונים אני מזהה קושה בראייה בלילה. כתוביות בטלויזיה נמרחות כלפי מטה (כמו שעושים צל בWord. כאשר אני באירוע ויש רק בהיר, הדמויות שעוברות ברקע הזה נבלעות לי בתוך האור. כשאני משחק טניס בערב, הכל בהיר הכדור לא מפוקס. בגדול מרגיש חוסר פוקוס גדול. הלכתי לרופא עיניים (במקרה מומחה רשתית) הכל תקין אצלי ברשתית הניתוח נראה נפלא. הוא טוען שאני לא רק רואה 6.6 או 6.5. הוא אמר לי לפנות לאופטימטריסט? הייתכן? מה עושים? אני משתגע מזה. זה מפריע לי בכל פרמטר שקשור בו אורות. תודה.

שלום , כל ההסטוריה שלך של הבעיות ברשתית וניתוח ה PRK , יכולים להוביל לתלונות האופייניות שלך. האם משקפיים ישפרו את המצב ? את צריך בדיקה של אופטומטריסט טוב(!) שייהחן את הבעיה ויבדוק אותך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע