האם אפשר להסביר לי מה יכול להיות השוני בין 2 הצילינדרים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/08/2021 | 20:51 | מאת: לוברבום

שלום וברכה שנה שעברה בחורף קניתי משקפיים עם צילינדר 1.5 ב2 העיניים עשיתי בדיקה עמוקה אצל אופטיקה בבני ברק שהיה לו הרבה סבלנות אלי המספרים יצאו ב2 העיניים: שהמספרים שלהם הם: עין ימין 9.5 על 1 צילינדר כפול 155 עין שמאל 7.5 על 1.5 צילינדר כפול 35 האם אם אני הולכת עכשיו עם המשקפיים הקודמים זה יכול להרוס לי את הראיה בגלל הקוצר ראיה גבוה ??? תודה רבה מה אומר הצילינדרים האלה קראתי פעם שיש סוג של צילינדר שאם זה יוצא מי הסטיה זה מראה על בעיה של החמרת קרטקונוס האם זה אומר משהו??? אשמח לדעת מאוד תודה רבה

שלום , הליכה עם צילינדר לא נכון לא הורסת את העיניים ! אבל ען יכולה לגרום לראייה לא טובה , לא נוחה , לכאבי ראש או עיניים ולאי נוחות. זה לא אומר שיש לך קרטוקונוס , קרטוקונוס מאבחנים עם מכשור מיפוי קרנית ועוד. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע