שוני במרשם עדשות מגע ומשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/08/2021 | 12:36 | מאת: אורי

שלום רב! המרשם שלי במשקפיים הוא +8.75 וצילינדר -2/180 במשקפיים אופטומטריסט אחד התאים לי עדשות עם המרשם +9.75/-1.75/180 ושני +9.75/180/-2.5 לא יודע מה מהם נכון ?

שלום , ללא בדיקה מלאה שלך , גם אני לא יודע מה נכון. תחזור לאופטומטריסטים שבדקו אותך , לבקורת לוודא באיזה מרשם אתה רואה יותר טוב ומרגיש יותר נוח. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע