טשטוש ועיוות צבעים במשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/08/2021 | 17:07 | מאת: דוד

שלום, קניתי משקפיים חדשים עם עדשת פלסטיק ומספר מינוס 6.5 בערך. אני מרגיש שמחוץ למרכז העדשה רואים קצת מטושטש, ובקצוות יש גם עיוות של הצבעים (כמו מנסרה), כלומר אם יש קו לבן על רבע שחור, מופיעים קווים אדום וכחול מעליו ומתחתיו. האם זה נובע מגודל העדשה? או שזו עדשה לא איכותית? תודה

שלום , זה כנראה נובע מרגישות יתר שלך , בשילוב עדשה יותר גדולה ממה שהיית רגיל , אולי גם העדשה לא איכותית. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע