קוצר ראיה לרחוק ומקרוב כדי לקרוא צריכה להסיר משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/08/2021 | 20:55 | מאת: דורית

בת 62 מילדות קצרת ראיה לרחוק, אך בשנים האחרונות לא יכולה לקרוא עם המשקפיים וצריכה להסירם, כדי לקרוא. רואה טוב מקרוב ללא משקפיים. שאלתי -מדוע כשהייתי צעירה יכולתי לקרוא עם המשקפיים והיום צריכה להסירם כדי לקרוא או לתפור, כל מה שמקרוב?

שלום , התופעה נקראת פרסביופיה , החלשות טבעית ופיזיולוגית עם השנים של העין לעשות תהליך שנקרא אקומודציה , פוקוס מקרוב. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע