משקפת שחייה אופטית בהתאמה אישית

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

05/08/2021 | 13:44 | מאת: yaniv

שלום רב. יש לי מרשם למשקפי ראייה עם צילינדר ומספר שונה בשתי העיניים. ראיתי שכתבת באחד הפורומים שאתה מתאים באופן אישי ומוכר משקפי שחייה אופטיות. מה המחיר והאם נדרשת פגישה להתאמת המשקפת למבנה הראש?

מצטער כבר לא מתעסק בזה בשל דרישה נמוכה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע