עדשות מגע צריבה/שרפה ומשקפיים לוחצות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/04/2021 | 15:18 | מאת: אסי

1)הייתי מרכיב 15 שנה עדשות ועכשיו מרגיש לחץ מהעדשות.. מרגיש שרפה... ברור לי שזה מהתמיסה עצמה.... יש אולי תמיסה איכותית ופחות כימית? שלא תגרום לזה? 2)כשאני בא לעבור למשקפיים יש לי לחץ בראש מדיי פעם... מה הפיתרון? יש אולי ידיות אורטופדיות או משהו שלא מפעילות לחץ?

1. לא בטוח שהבעיה נובעת מהתמיסה , אולי יש צורך לעבור לסוג אחר של עדשות. אם הבעיה היא כן מהתמיסה , הכנסי לחנות אופטיקה להתייעץ עם האופטומטריסט/ית. 2. ישנן מסגרות עדינות וקלות מאוד. כן. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

21/04/2021 | 22:24 | מאת: לול

צריבה בעין. יש להוריד את העדשות אסור להשים. יכול להיות יובש יכול להיות אלרגיה בעין. תנסה למסור אותם גם לניקוי אצל אופטומטריסט. כן גם תמיסה יכולה לגרום לאלרגיה וצריבה. ממליצה בחום לחזור לאופטומטריסט. לגבי משקפיים: אם המשקפיים לוחצות לך פיזית אז צריך לסדר את הידיות זה לא אמור להיות

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע