בדיקה במכון אופטיקה וראיה מטושטשת בעין ימין

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/02/2021 | 23:22 | מאת: רמי

לכבוד איל ברקו שלום רב הייתי בבדיקה במכון אופטיקה לבדיקה שגרתית פעם בכמה שנים.איני מרכיב משקפים למעט נהיגה מרחוק.בחצי השנה האחרונה שמתי לב שבשעות הערב המאוחרות אני רואה מטושטש או שהעינים עייפות.היום בבדיקה אצל מכון האופטיקה האופטרמיסט אמר שאיני רואה טוב בכלל או מטושטש בעין ימין והפנה אותי לרופא עינים אמר שלא בטוח שהמשקפים יעזרו בראיה עקב המצב בעין ימין מה דעתך? מה מומלץ אמר גם שיתכן ואצטרך משקפים מפעם לפעם מקרוב.

שלום רמי קשה לי לענות לך מבלי שבדקתי אןתך ואת מצב הראייה שלך 🙏 בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע