עדשות מגע מולטיפוקל קשות וקבועות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/01/2021 | 01:11 | מאת: אלון

מחפש אופטומטריסט ברמה גבוהה לעדשות מגע מולטיפוקל למספר גבוה.עשיתי עדשות בחנות בוטיק בתל אביב,המון התאמות והתוצאות לא משביעות רצון.שינו ספק/יצרן ומאז לא מצליחים להתאים לי עדשות. בעבר הי להם ספק באיירפןרט סיטי,אני חושב משהו צרפתי,אבל לא הצלחתי לאתר אותם באינטרנט.משווע לעזרה

שלום , אכן התאמת עדשות מגע מולטיפוקליות דורשת ציוד בדיקה מתקדם , ואופטומטריסט מקצועי ויצירתי על-מנת לספק פתרון משביע רצון. אשמח לעמוד לרשותך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע