למה 1.74 הרבה יותר יקר מ-1.67?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/01/2021 | 18:35 | מאת: דניאל

היי, במקרה דיברתי היום עם חברה שלי שעובדת בתחום, והיא אמרה לי שה-1.74 עולה עוד כמה עשרות שקלים יותר מה-1.67, ושבכל מקרה עדשה עולה פחות ממאה שקל. אז אם ההפרש הוא רק כמה עשרות שקלים, מדוע ב-2 מקומות אמרו ש-1.67 זה 500 ו1.74 זה 1200 שקל? אני לא מצליח להבין את זה בכלל.

שלום , אני לא יודע מה החברה שלך יודעת... ואילו סוגי איכויות ועדשות היא מכירה. מבחינה מסחרית כל מקום מחליט על איכות ועלויות הסחורה שהם רוכשים ועל תמחור מחיר המכירה לפי אחכות העדשות , איכות השרות , האחריות , המקצועיות , הנסיון , ציוד הבדיקה ועוד ועוד ועוד... כמו בכל ענף מסחר אחר. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע