למה יש הבדל במחירים בין חנויות?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/01/2021 | 15:39 | מאת: דניאל

שלום, שמי דניאל, בן 35. יש לי מספרים 4.75 ו-5. אני רוצה להחליף את העדשות כי הן עם הרבה שריטות. הלכתי ל-2 חנויות. אחד אמר לי ש1.67 רוחב זה 500 שקל ו1.74 (שזה מה שיש לי עכשיו) זה 1200 שקל. חנות שניה אמרה לי ש-1.67 זה 500 שקל ו1.74 זה 1000-1200 שקל. אחרי כמה שניות הוא אמר, אבל בגלל שאני מכיר אותך (בגלל שקניתי ממנו פעם) אעשה לך ב-800 שקל. הראשון אמר שקונה מחברה שקוראים לה בוקסר והשני אמר מחברה שקוראים לה איילייט. אז השאלה היא מאיזה לקנות? האם יש הבדל בין ה-800 שקל ל-1200 שקל. כמו כן - האם זה נורמלי שככה אופטומטריסט מוריד 200-400 שקל תוך כמה שניות? זה אמור לגרום לחשד או משהו? ושאלה נוספת - האם ראייה ב-1.74 פחות טובה מ-1.67 או שאין הבדל או אפילו הבדל לטובת ה-1.74. תודה רבה

שלום , מבחינה מסחרית , כל אופטומטריסט יכול להחליט על כל מחיר וכל הנחה שיבחר לתת לך. ככה עולם המסחר עובד. מבחינת איכות 2 העדשות שציינת הן טובות. הראייה ב 1.74 תהיה איכותית כמו ב 1.67. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע