רואה יותר טוב כשמסתכל למטה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/12/2020 | 10:52 | מאת: בוריס

שלום, יש לי אסטיגמטיזםץ רכשתי משקפי ראיה רגילים ושמתי לב שכאשר אני מסתכל למטה, אני רואה יותר טוב מכאשר אני מסתכל ישר. רואה יותר חד. אופטומטריסתית ומי שהכין חדשות בשבילי לא יודעים למה זה ככה. היו לי כמה משקפיים בעבר ולא קרה דבר כזה. אני צירפתי תמונה בשביל להיות יותר ברור על מה שאני מדבר. איזורים ירוקים זה זה האיזורים שאני רואה יותר חד בהם. איזור אדום זה האיזור שבו אני רואה יותר גרוע אפילו יותר מכאשר אני מסתכל ישר וזה רק בעדשה ימנית. חשבתי לקבל כאן חוות דעת של מומחה. תודה.

שלום , יכול להיות שהיית רגילה לעדשה הרבה יותר קטנה , במישור הורטיקלי האנכי , ועכשיו רכשת משקפיים יותר גדולים ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

12/01/2021 | 09:49 | מאת: בוריס

שלום, לפני שרכשתי ביקשתי להרחיב עדשות ב-2 מ"מ בשביל שעדשות יכסו יותר שדה ראיה אנכי. עדשות שקיבלתי היו יותר גדולות מעדשות קודמות ולדעתי הרחיבו אותם ב-3 או 4 מ"מ

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע