מצבים שונים של ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/12/2020 | 13:49 | מאת: גלעד

שלום הראייה שלי טובה בכול מצב למה שאני רואה טלוויזיה במרחק משהו כמו שתי מטר אני לא רואה הכי חד וכתוביות בטשטוש בכללי טשטוש ראייה מה יש במסך טלוויזיה שאני רואה ככה ובכללי אני רואה טוב וזה רק לאחרונה ממה זה יכול ליהות מה ההבדל בין מסך טלוויזיה לדברים שהם לא טלוויזיה ?

שלום , ראה תשובות שלי לשאלות שלך הקודמות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע