הבדל בבדיקות עיניים שיש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/12/2020 | 14:53 | מאת: גלעד

שלום מה ההבדל בין רופא עיניים לאופטומטריסט למי צריך ללכת שיש בעיה בעיניים לשניהם לאחד מהם ?

שלום , אופטומטריסט בודק האם ישנו תיקון ראייה , משקפיים או עדשות מגע שיכולים לשפר את הראייה שלך. רופא עיניים בודק האם יש לך דלקת , מחלת עיניים או מצב פתולוגי בעיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע