טשטוש ראייה וטיפות עיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/12/2020 | 14:25 | מאת: איתן

שלום האם טיפות עיניים ודברים בסגנון הזה יכולים לעזור אם לאחרונה מרחוק יש לי קושי בראייה טשטוש ודברים כאלו ? בכללי אני רואה טוב מה דעתך ?

שלום , אם טשטוש הראייה נובע מיובש בעיניים , אז טיפות להרטבה יוכלו לעזור לך. אם הטשטוש מסיבה אחרת אז הטיפות לא יעזרו לך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע