טלוויזיה מרחוק והעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/12/2020 | 13:44 | מאת: אפי

שלום אני רואה טוב מקרוב מסך בטלפון או טלוויזיה ומרחוק אני רואה את הכול טוב רק מסך טלוויזיה אני רואה לא חד מרחוק ונגיד שיש כתוביות אז אני רואה אותם מטושטש מרחוק זה התחיל לאחרונה זה מעיד על בעיה בעיינים ומשהו שמצריך משקפיים או דברים כאלו ? איך יכול ליהות שמקרוב ומרחוק אני רואה טוב הכול ורק מסך טלוויזיה אני לא רואה חד מרחוק ומטושטש כתוביות שאני אומר רחוק זה שלוש מטר מהמסך מה דעתך ?

שלום הנושא אכן דורש בדיקת אופטומטריסט שיוכל לענות לך אחרי בדיקה . בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע