לידה עם עיורון

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/08/2000 | 14:33 | מאת: SHILO ASNAFI

נולדתי עם עורון בעין שמאל, (אני רואה בזוית קטנה מאוד) ורציתי לשאול אם אפשר לעשות עם זה משהו. לפי מה שאני זוכר בבדיקות שעשיתי ראו שחלק מהאיבירם "פגומים" (נמצאים רק בחלקם).

13/08/2000 | 19:19 | מאת: לאון-אופטומטריסט

ראייה טובה מורכבת מעיניים בריאות ותפקוד נורמלי של מרכזי הראייה במוח. לפי תאורך נולדת עם מום בעין שמאל. המום הזה פגע באיכות התמונה שנשלחה למרכז הראייה ולכן גם איזור הראייה במוח לא התפתח כראוי. גם אם בעתיד ניתן יהיה לטפל בעין והעין תפיק תמונה באיכות טובה, עדיין תהיה בעיה בתפקוד מרכז הראייה במוח.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע