כפל ראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/11/2020 | 09:59 | מאת: דורית

שלום אני מבוגרת כשבו יש לי כפחלות ראיה דו צדדי ושמתי לב שעין שמואול מעט פוזלת ומידי פעם יש כאבים בתוך העין ומעל העים האם זה מצב שיכול לעבור האם משקפיי ראיה טובים יכולות להעשות שאראה טוב והאם דברים כאלה קורים בלי שתהיה סיבה של גידול

שלום , לפי התלונה שלך עליך להבדק בדחיפות אצל רופא עיניים. הגורם לבעיה יכול להיות שולי ויכול להיות חמור. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע