תחושת עומק במשקפיים ובדיקה בשתי העיניים יחד

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

05/10/2020 | 00:12 | מאת: אייל

קיבלתי זוג משקפיים חדש ואני משתמש בו בערבים, משך היום אני עם עדשות. המספר שלי גבוה. במשקפיים אין לי תחושת עומק טובה (לדוגמה כשאני עולה או יורד במדרגות או מסתכל לכיוון הרצפה תוך כדי הליכה). כבר עברו שבועיים וזה עדיין ככה בנוסף באחת העיניים אני לא רואה טוב עם המשקפיים. כשהם הגיעו האופטומטריסט הסכים רק לבדוק את הראיה איתם בשתי העיניים יחד וקבע שאני רואה מספיק טוב. נכון שקראתי טוב, אבל בשימוש במשקפיים אח"כ גיליתי שבאחת העיניים זה ממש לא טוב וממש מפריע (העין השניה לא מפצה מספיק). השאלות שלי: 1. למה יש בעיה בתחושת העומק? 2. האם מותר לאופטומטריסט להסתפק בבדיקה של המשקפיים בשתי העיניים יחד או שאני יכול לדרוש לראות בכל עין בצורה תקינה כמו עם עדשות המגע?

שלום , במספרים גבוהים , למי שרגיל ללכת עם עדשות מגע כל יום , כל היום , יש לעיתים קשיים בהרכבת משקפיים. אתה מוזמן לקבל חוות דעת נוספת אצל אופטומטריסט אחר במידה ואתה מרגיש שהאופטומטריסט שלך לא נותן לך מענה מלא. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע