עדשה חד פעמית שנתקע בעין

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/09/2020 | 21:46 | מאת: עדשה חד פעמית שנתקעה בעין

אני הייתי אם עדשות חד פעמיות וגירדתי בעין והרגשתי שהעדשה נתקע לי ואני לא בטוחה כי לא הרגשתי אותה יותר בעין ולא הרגשתי אותה נופלת אני חושבת שהיא נתקע ממש בפנים ואני לא רואה אותה או יודעת איך להוציא אותה

אם עד עכשיו לא מצאת פתרון , מוזמנת ליצור איתי קשר ביום ראשון בבוקר בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע