עדשות מגע לקריאה ולמרחק

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

05/08/2020 | 13:03 | מאת: דנה

שלום, אני בת 44 ולאחרונה מתקשה לקרוא עם עדשות המגע ולכן כמעט ולא משתמשת בהן אלא רק במשקפיים שאני צריכה למרחק. נוצר מצב שכל היום אני מרכיבה ומורידה את המשקפיים מכיוון שכאשר אני צריכה לקרוא המשקפיים מפריעים לי. מסיבה זו הפסקתי להרכיב את עדשות המגע. המס' שלי הוא 3 ו3.25, ללא צילינדר. אופטימטריסט הציע לי לקנות עדשות שעדשה אחת תהיה לרחוק ועדשה אחת מקרוב ואמר לי כי כך לא תהיה לי בעיה. הופתעתי מאוד לשמוע שהדבר אפשרי. שאלתי היא - מה דעתך על פתרון כזה? האם מוכר ומומלץ? (מדגישה שוב כי לקריאה איני צריכה משקפיים כלל...). בתודה מראש, דנה.

שלום , ישנם מגוון סוגי פתרונות על מנת לאפשר לך לראות טוב מקרוב , בהרכבת עדשות המגן. עין רחוק/עין קרוב , היא בהחלט שיטה אחת ממגוון אפשרויות הפתרונות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

14/08/2020 | 17:33 | מאת: דנה

תודה על התשובה! אשמח לשמוע איזה פתרונות נוספים קיימים...

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע