שאלה על תמיסות לעדשות קשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

22/07/2020 | 18:24 | מאת: יעל

היי, רציתי לשאול אם תמיסות השרייה ללילה שחלקן גם ניקוי כלומר מונעות הצטברות חלבונים. לדומא של אופטרי פרי. טובות לעדשות קשות ונושמות? כי משום מה ראיתי שכתוב על האריזה התייחסות לעדשות רכות. מצד שני אני זוכרת שהטיפול בעדשות רכות הוא הבעיתי עם החומרי ניקוי והשרייה ולא הקשות. צודקת? תודה

שלום לעדשות קשות יש תמעסות ייעודיות חזקות יותר במעט. למרות שהרכות גם ינקו ויחטאו במידת מה את הקשות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע