מספר 1.0 במשקפיים לרחוק

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/06/2020 | 17:48 | מאת: יובל

מי שיש לו מספר 1.0 לרחוק מה החדות ראייה שלו ללא משקפיים? אדם בריא רואה 6/6 ואדם שיש לו 1.0 כמה יראה?

שלום אין לכך תשובה חד משעית. הוא יראה בערך 6/15 בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

04/07/2020 | 10:00 | מאת: יובל

ללא משקפיים אני רואה בעין אחת 6/6.6 ובעין השנייה 6/6 שיש לה מספר 0.75 איך זה? הראייה היא טיפה מטושטשת. בדק אותי אופטמטריסט אך חשוב לציין שאני סובל מדלקת הלחמית והייתי כמה פעמיים אצל רופא עיניים וחדות הראייה היא 6/6.6 ולפעמים 6/6 השאלה אם כדאי להשים משקפיים או לחכות לראות מה הרופא יגיד?

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע