עדשות דו שבעויות לעיניים שעברו ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/05/2020 | 23:02 | מאת: לי

עשיתי ניתוח לייזר לפני חמש שנים, אך לרוע מזלי עם השנים המספר עלה ועכשיו הוא 3- אפשרי לי לשים עדשות דו שבועיות של חברת גונסון אנד גונסון?? ואם לא- למה? ואילו עדשות מגע כן אני יכולה?

שלום , התאמת עדשות המגע אמורה להיות אחרי בדיקה של אופטומטריסט , לא לפי שם כזה או אחר. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע